تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

فروشگاه انواع فایل و کتاب و جزوه و انواع محصولات


دسته بندی سایت

پیوند ها

نظرسنجی سایت

به نظر شما مطالب و محصولات سایت چگونه است ؟

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 94
  • بازدید دیروز : 584
  • بازدید کل : 544946

روشهای طبخ آبزیان


روشهای طبخ آبزیان

روشهای طبخ آبزیان

نویسنده: زهرا مصطفوی
 
مقدمه کتاب:
مصرف آبزیان در سالهای اخیر در بین اقشار مختلف مردم مورد توجه قرار گرفته ولی هنوز با متوسط مصرف دنیا فاصله زیادی دارد.
عدم آشنایی مردم به روشهای مختلف طبخ آبزیان از عوامل موثر در پایین بودن سرانه مصرف آبزیان در کشور می باشد؛ زیرا ذائقه بسیاری از مردم به تعداد محدود روش طبخ در کشور سازگاری ندارد. لذا همگام با افزایش تولیدات آبزیان در کشور، آشنا نمودن مردم با روشهای طبخ آبزیان امری ضروری است که مطالب حاضر درباره روشهای مختلف طبخ ماهی و میگو، همچنین نحوه تشخیص آبزیان تازه و سالم می باشد. سعی شده است موارد به صورت ساده و روان ارائه گردد. امید می رود که بتواند راهنمای خوبی برای علاقه مندان باشد.


مبلغ قابل پرداخت 7,800 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 195

دیدگاه های کاربران (0)


مطالب تصادفی

  • آموزش XML
  • رش هشانا
  • اندرز پدران: ترجمه پییرقه آووت رساله‌ای از تلمود
  • زن در متون مقدس
  • سرودهای روحانی

فروشگاه انواع فایل و کتاب و جزوه و انواع محصولات