امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
دسته بندی سایت
پیوند ها
پنیرسازی در خانه نویسنده: مسعود فلاحی کتاب حاضر از مرکز بخش ترویج دانشگاه وست لافایت ایندیانا آمریکا ترجمه شده است.یکی از کالاهایی که در دنیا به انواع متعدد و گوناگون با بافت، رنگ، طعم و شکل مختلف عرضه می گردد، پنیر است. این کالاهای مغذی بخش بزرگی از فضای فروشگاهها را در کشورهای مختلف تشکیل می دهد.طرز ساخت پنیرهای زیر در ...
مبلغ قابل پرداخت 8,200 تومان
انتشار : ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸کتاب آشپزی اتیسم: رژیم غذایی فاقد گلوتن و کازئین نویسنده: سوزان دلاین در نظام سلامت و بهداشت، شناسایی و اصلاح عامل بیماری زا و یکی از اساسی ترین اقداماتی است که برای بهبود سلامت یک فرد انجام می شود، حذف غذاهای مضراست. این کتاب با هدف تهیه دستورالعمل های طبخ غذاهای بدون گلوتن (gluten-free) و فاقد کازئین (casein-free) نگارش شده است. این غذاها ...
مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان
انتشار : ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸کدو از جالیز تا قابلمه نویسنده: هایدی اشترویل آنچه در این کتاب می خوانیم:درباره کدوتاریخچه کدواز کاشت تا برداشتگیاهشناسی: خانواده کدوکدوهای لیاللکدوهای روغنی و روغن تخم کدوکدو به عنوان ماده غذاییآشپزی با کدوطرز تهیه برخی غذاها با کدو: کارپاچیوی کدو / موس کدو با فندوق خرد شده / سس تاتار کدو / سوپ خامه ای کدو / سوپ کدو / سوپ کدو با ...
مبلغ قابل پرداخت 8,500 تومان
انتشار : ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸آشپزی روز با مایکروویو نویسنده: لیلا مرادی آنچه در این کتاب میخوانیم:مقدمهطرز کار دستگاه مایکروفرسوپ ها و خوراک هاماهیسبزیجاتانواع خوراک ها با تخم مرغانواع راگوانواع خوراک مرغ و ماکیانانواع سس هادسرهانوشیدنی هاپخت و پز با دستگاههای چند منظورهمرغ و ماکیانغذاهای تهیه شده با تخم مرغانواع کیک هاپخت و پز با ماکروفر و گاز ...
مبلغ قابل پرداخت 7,500 تومان
انتشار : ۵ اسفند ۱۳۹۷هنر تهیه انواع ترشی نویسنده: اکرم ذاکری شامل ترشیها، چاشنی ها، ترشی شور، سسهاشما عزیزان با تهیه انواع ترشیها، سسها و چاشنیها، هنر و سلیقه خود را نشان دهید. برای تهیه این محصولات می توانید از میوه و سبزیجات همان فصل استفاده کنید تا از نظر طعم و رنگ، نتیجه بهتری بگیرید و این خیلی بهتر است و می دانید که داخل شیشه موردنظر شما چه ...
مبلغ قابل پرداخت 7,700 تومان
انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۷روشهای طبخ آبزیان نویسنده: زهرا مصطفوی مقدمه کتاب:مصرف آبزیان در سالهای اخیر در بین اقشار مختلف مردم مورد توجه قرار گرفته ولی هنوز با متوسط مصرف دنیا فاصله زیادی دارد. عدم آشنایی مردم به روشهای مختلف طبخ آبزیان از عوامل موثر در پایین بودن سرانه مصرف آبزیان در کشور می باشد؛ زیرا ذائقه بسیاری از مردم به تعداد محدود روش طبخ در ...
مبلغ قابل پرداخت 7,800 تومان
انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۷هنر آشپزی با گوشت چرخ کرده: کوفته ها نویسنده: فریده جهانگیری دستورات و ایده های جالب و فوق العاده در این کتاب برای آماده کردن و سرو گوشت چرخ کرده به طور حتم دوستان و خانواده را تحت تاثیر قرار می دهد. گوشت چرخ کرده، محبوبت ترین، اقتصادی ترین و بدون شک متنوع ترین و متداولترین فرم گوشت می باشد. شما باید تنها فکر کنید که چه چیزی ...
مبلغ قابل پرداخت 8,500 تومان
انتشار : ۹ بهمن ۱۳۹۷محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها